HVEM ER VI

Det historiske mærke for børnefodtøj PRIMIGI blev skabt i 1976, og udmærkede sig på markedet med sine begyndersko.

Mærket blev straks synonym med teknologisk knowhow, nøje udvalgte materialer og italiensk stil. Succesen kommer med det samme: PRIMIGI fodtøjet anerkendes for materialernes kvalitet, den avancerede konstruktionsteknik, de nøje udviklede og afbalancerede former, som hjælper de små fødder med en sund vækst i overensstemmelse med branchens innovative kriterier.
PRIMIGI bliver i løbet af få år førende på det italienske marked. Denne position fastholdes og udbygges gradvist. Samtidig begynder virksomheden at sælge mærket på de største udenlandske markeder.

I 2001 blev det ansete mærke købt af IMAC spa, førende producent af fodtøj til mænd, kvinder og børn, som tilfører en drastisk teknologisk vækst.
Mere end 35 års erfaring og specialisering i barnets verden leder koncernen til Total Look PRIMIGI med udvidelsen af varesortimentet til også at omfatte beklædning.

Og på den måde udvider koncernen i 2007 sine aktiviteter med indvielsen af PRIMIGI STORE monobrand-butikkerne, et nyt format med indbyrdes koordineret fodtøj og beklædning, undertøj og accessories på et og samme salgssted. En absolut nyhed på det italienske marked, hvor PRIMIGI STORE butikkerne i dag repræsenterer det unikke ”format”, som tilbyder et stort og komplet udvalg af produkter for at iklæde børn fra 0 til 14 år ”fra top til tå”!